Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΤΟ 15ο ΠΑΛΙΑ

ΤΟ 15ο ΠΑΛΙΑ
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2017

16/11/2017: Υδρόμελο οι Α & ΣΤ

 

Το άγνωστο στους πολλούς υδρόμελο, μια πανεύκολη και πάμφθηνη λύση που έχουμε όλοι τη δυνατότητα να φτιάξουμε σπίτι μας, γευτήκαμε για την 8η μας βιοπέμπτη, στις 16.11.2017.
 Το ζητούμενο όποιος του αρέσει να το επαναλαμβάνει στο σπίτι και να βρει και μιμητές του!!!
Πρόκειται για μια από τις πιο έξυπνες λύσεις για την προστασία και άμυνα του οργανισμού μας, τον χειμώνα κυρίως. 

Πιστέψτε με. Α.Ο.

Προετοιμασία του νερού με μέλι
Ένα κουταλάκι μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό σε μείγμα 30%.  Ανακατέψτε. Πιείτε το γρήγορα το πρωί με άδειο στομάχι ή το βράδυ γιατί ανακουφίζει τη λειτουργία των νεφρών.
8 λόγοι να πίνουμε κάθε πρωί νερό με μέλι
1. Ξεφουσκώνεις: Αν υποφέρεις από πρηξίματα, τότε αυτό το φυσικό μείγμα θα σε βοηθήσει πολύ. 
2. Δροσερή αναπνοή: Το μέλι με νερό κάθε μέρα, καταπολεμάει την κακοσμία!
3. Ενισχύει το ανοσοποιητικό: Το μέλι, πλούσιο σε ένζυμα, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία είναι ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός να ενισχυθεί απέναντι στα βακτήρια.
4. Αποτοξινώνει: Το μέλι σε ζεστό νερό είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να διώξει ο οργανισμός άχρηστα πράγματα καθόσον ενεργοποιούνται τα ''τεμπέλικα'' έντερα. Με λίγο λεμόνι δε, το μείγμα γίνεται ακόμα πιο δυνατό.
5. Λαμπερό πρόσωπο: Το μέλι ως φυσικό αντιοξειδωτικό, βοηθάει στην αποτοξίνωση ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή του δράση, βοηθά το δέρμα να παραμένει καθαρό και λαμπερό.
6. Χάνεις κιλά: Το μέλι έχει φυσική ζάχαρη, σαφώς καλύτερη από αυτή που περιέχεται στον καφέ, τα γλυκά κλπ και βοηθά τον μεταβολισμό του σώματος.
7. Καταπολεμά τον πονόλαιμο: Το μέλι είναι φυσικό φάρμακο για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού και του βήχα. Ένα ζεστό υδρόμελο, είναι το ιδανικότερο ρόφημα του χειμώνα.
8. Μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων:
Τα φλαβονοειδή και οι αντιοξειδωτικές ουσίες που υπάρχουν στο μέλι, βοηθούν πολύ στην προστασία του οργανισμού από πιθανές καρδιακές παθήσεις.






 



 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου